Perfecte afwerking - De Hout

Perfecte afwerking

De Hout is kleinschalig: het gebouw telt slechts vier bijzondere woningen: loft, studio, maisonnette en grachtenpand. Zo krijgt het gebouw een exclusief karakter; hier wonen mag u gerust een buitenkans noemen. Alle woningen zijn perfect afgewerkt met onder andere grote terrassen, een complete keuken, gestucte plafonds, sausklare wanden, inpandige, afsluitbare en windluwe balkons, stompe deuren, smart electronics en hoogwaardig sanitair. Het grachtenpand kunt u naar believen opdelen in 3 individuele woningen.

Een luxe keuken is vanzelfsprekend

Alle woningen worden voorzien van een state-of-the-art Poggenpohl-keuken. Uw keuken is voorzien van alle gemakken.

De keukens van de Studio en de Loft zijn voorzien van hoge kwaliteit SMEG-apparatuur: een koeling, een magnetronoven en een vaatwasautomaat. Koken, bakken en braden doet u op de luxe SMEG inductiekookplaat met vier kookzones en recirculatie-afzuiging aan de muur.

Het Grachtenpand en de Maisonnette zijn voorzien van topkwaliteit Miele-apparatuur incl. stoomoven, Bora inductiekookveld met vier kookzones en geïntegreerde recirculatie-afzuiging. De keukenkraan is de Quooker Fusion 3-in-1 voor zowel koud als warm en kokend water.

Zoals u wenst

In de Poggenpohl-showroom bepaalt u zelf de kleur van het werkblad en de keuken. De keukens worden duurzaam gefabriceerd en in De Hout als maatwerk ingebouwd.

Ambachtelijk handwerk en moderne technologie beloven u een keukens die mooi is om te zien, waar u graag verblijft en die u met plezier gebruikt.

Ontspannen in de badkamer

De badkamer is meer dan alleen maar een plek om u op te frissen. Het is een ontspanningsruimte om ’s ochtends de dag rustig te beginnen en ’s avonds te ontspannen na de hectiek van alledag.

De sanitaire ruimten in De Hout worden uitgerust met producten van het merk Villeroy & Boch. U heeft de keuze uit een speciaal samengesteld tegelpakket. Dit pakket bestaat uit wand- en vloertegels van royale afmetingen. In de showroom heeft u een ruime keuze uit diverse tinten, van zandbeige en taupe tot wit en antraciet.

Afwerking
Keuken / apparatuur Poggenpohl
Plafondafwerking Glad gestuct en sausklaar
Wandafwerking Sausklaar
Vloerafwerking Dekvloer
Binnenkozijnen / binnendeuren Houten kozijnen met stompe deuren
Domotica (Smart Electronics) Incl.
Sanitair in badkamer en toilet Villeroy & Boch Subway 2.0
Tegels in badkamer en toilet Zwarthoed Elegance

*Voor nadere informatie, zie technische omschrijving