Nieuwbouw appartementen De Hout in Amsterdam

Op Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Hout. Het grachtenpand herkenbaar door haar fijne houten gevel staat pal aan de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek aan het water.

De gebouwen aan de VOC-kade verwijzen naar de grachten in Amsterdam en belangrijke eigenschappen van het gebouw. De Hout verwijst naar de Houtgracht vanwege haar houten design

Perfect afgewerkt houten design

De 4 exclusieve woningen – van loft tot grachtenpand – zijn perfect afgewerkt met onder andere een luxe keuken, gestucte plafonds, sausklare wanden, houten kozijnen, stompe deuren, smart electronics en hoogwaardig sanitair. Daarbij huisvest De Hout een slim energiesysteem bestaande uit zonnepanelen op het dak, een modern warmteterugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving.

Alles op eigen grond, geen erfpacht

De royale appartementen liggen aan de kade van de Wittenburgervaart. In een robuust appartementsgebouw – van zes verdiepingen – met een stalen gevel, een naar boven vouwende pui, veel lichtinval en alle comfort door het luxe afwerkingsniveau. Op uw grote balkon van minimaal 12 m2 of in de groene binnentuin geniet u van de rust, het water, de stad en de buitengewone sfeer. En geen gedoe met dure erfpacht, want het gebouw staat op eigen grond. Hierdoor profiteert u van verrassend lage hypotheeklasten. Uniek in Amsterdam.

Alles bij de hand

De Hout schittert straks op het stoere en contrastrijke Oostenburg in de binnenstad van wereldstad Amsterdam. In het centrum, aan het water en met alle voorzieningen. Voor jong en oud. Door de centrale ligging bent u snel op weg naar Schiphol of de rest van Nederland.
Met de fiets of te voet staat u zo in het Museumkwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in De Pijp. Kortom: een unieke woonomgeving voor iedereen die houdt van het energieke stadse leven.

Struinen door gezellige straatjes

Oostenburg is een van de drie oostelijke eilanden in het centrum van Amsterdam. Met oog voor het verleden wordt dit eiland omgetoverd tot een nieuwe autoluwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks en creatieve broedplaatsen. Een bloeiend gebied waar u op topniveau woont, werkt en leeft.

Deel deze pagina: Ik heb belangstelling